Meteen naar de inhoud

Over mij

Anne VoorburgHai, ik ben Anne Voorburg, de persoon achter Een druppeltje liefde.

In maart 2019 ben ik begonnen met het ophangen van zomaar een positieve tekst bij een bushokje in mijn buurt. Ik had het gevoel dat de wereld wel wat meer lieve dingen kan gebruiken. Ik wilde graag wat betekenen en de wereld een beetje mooier maken. Niet goed wetend waar te beginnen, hoe zo iets groots aan te pakken, begon ik hier. Het gevoel erachter was dat een glimlach van één persoon een uitwerking heeft op alle mensen er om heen.

Ik begon klein en voorzichtig, me afvragend of ik het eenmalig zou doen of vaker. Ik wist niet goed of het wel mocht, of het zou blijven hangen en of het wel zin had. Maar die eerste tekst bleef wel degelijk hangen! Dat was genoeg om enthousiast te raken en steeds weer nieuwe druppeltjes op te hangen. Langzaam werd het steeds een beetje groter. Facebook en Instagram volgden, en inmiddels heb ik deze website en een nieuwsbrief -liefdesbriefjes- die nog een beetje meer liefde verspreidt.

Het begon met de grote wens de wereld een heel klein beetje mooier te maken, maar misschien is het wel mijn eigen wereld die er het mooiste van wordt. Wat ben ik gegroeid in tussentijd en wat geniet ik van het verzinnen, maken, ophangen en creatief bezig zijn! En natuurlijk geniet ik ook als ik hoor dat ik inderdaad mensen weet te raken. Hoe bijzonder is dat, dat je mensen weet te raken met iets wat je gewoon zo leuk vindt om te doen?

Ik hoop dat ik je mag inspireren met mijn teksten.

Warme groet,
Anne